Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سیستان و بلوچستان رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاش گفت: در سه ماه گذشته، مجموعا در شهرستان های خاش و تفتان، ۵۵۵ شغل در بخش های کشاورزی، صنعت و خدمات در سامانه رصد اشتغال کشور ثبت شده که ۴۴۴ مورد مربوط به شهرستان خاش است.

به گزارش ایسنا؛ احمد جمشیدزهی اظهار داشت: با توجه به اهمیت تحقق شعار سال که از سوی رهبر انقلاب با عنوان تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین نامگذاری شده، یکی از مهمترین اهداف کمیته تخصصی اشتغال در شهرستان های خاش و تفتان تسهیل شرایط برای کارآفرینان در  راستای ایجاد اشتغال پایدار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این راستا در سال جاری تاکنون ۴ کمیته تخصصی اشتغال در شهرستان های خاش و تفتان به ریاست نماینده عالی دولت در شهرستان و با حضور دستگاه های اجرایی برگزار شده است.

جمشیدزهی یادآور شد: همچنین طی سه ماه گذشته، مجموعا در شهرستان های خاش و تفتان ۵۵۵ شغل در بخش های کشاورزی، صنعت و خدمات در سامانه رصد اشتغال کشور ثبت شده که ۴۴۴ مورد مربوط به شهرستان خاش است.

وی گفت: در شهرستان خاش بیشترین شغل ثبت شده توسط دستگاه های اجرایی بترتیب به اتاق اصناف، جهاد کشاورزی، صمت و صندوق کارآفرینی امید اختصاص دارد.

رییس اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی خاش تصریح کرد: در راستای عمل به شعار سال، اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان با جدیت موضوع اشتغال را دنبال می‌کند.

جمشیدزهی بیان داشت: شهروندان می‌توانند با تهیه و تدوین طرح توجیهی مناسب از طریق ادارات مربوطه و در حوزه مورد نظر خود، نسبت به ارائه درخواست تسهیلات اقدام کنند.

وی افزود: پس از ثبت درخواست در سامانه کارا و تأیید توسط اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تسهیلات مورد نظر از طریق بانک های عامل پرداخت می‌شود.

رییس اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی خاش از همکاری مشترک این اداره با کمیته امداد خاش برای افزایش ناوگان حمل و نقل خبر داد و گفت: طی مصوبه‌ای مقرر شد تا تعدادی تاکسی درون شهری و برون شهری با همکاری کمیته امداد به ناوگان حمل و نقل اضافه شود تا مردم از حیث جابجایی مشکلی نداشته باشند.

وی همچنین در خصوص ارائه تسهیلات به بانوان خانه دار گفت: این افراد که منقاضی مشاغل خانگی هستند می‌توانند با ارائه مدرک مهارت در حوزه های مختلف از طریق درگاه اینترنتی ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی نسبت به ثبت‌نام و دریافت تسهیلات بین ۵۰۰ میلیون ریال تا یک میلیارد ریال اقدام کنند.

رییس اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: بر اساس مصوبات ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی، رشته های مشاغل خانگی در حوزه های صنایع دستی، فرش دستباف، امور تولیدات دامی، شیلات، صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی، عشایری، امور تولیدات گیاهی، تولیدی (صنعت و خدمات )، فعالیت های فرهنگی و هنری محسوب می‌شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی شهرستان های خاش و تفتان کار و رفاه اجتماعی رییس اداره تعاون مشاغل خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۸۷۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: در فاز نخست میزان توافقات و حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از جمله شستا، صندوق بازنشستگی کشوری و صندوق بیمه روستاییان و عشایر در استان ۴۵۰۰ میلیارد تومان است.

محسن مولوی امروز، هشتم اردیبهشت‌ماه در نشست هم‌اندیشی نمایندگان تشکل‌های کارگری و کارفرمایی با استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: ورود شرکت‌ها و صندوق‌های سرمایه‌گذاری وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی یکی از برنامه‌های راهبردی استان بوده که در طول این دو سال به عنوان برنامه‌های اصلی مدنظر قرار گرفته و پیگیری شده است، اکنون شاهد حضور صندوق بازنشستگی کشوری، شستا و صندوق بیمه روستاییان و عشایر در بحث سرمایه‌گذاری در سطح استان هستیم.

وی افزود: در فاز اول قرار شد صندوق بازنشستگی کشوری طرح‌های توسعه شرکت شیرخشک پگاه و تکمیل زنجیره مورد نیاز این شرکت در استان انجام شود و برخی از نیازهای سایر شرکت‌ها و صنایع لبنی وابسته به صندوق بازنشستگی نیز در چهارمحال و بختیاری انجام شود، لذا در فاز نخست عملیات اجرایی سه طرح توسعه‌ای در شرکت شیرخشک پگاه در حال انجام است.

مولوی با بیان اینکه دستور واگذاری کشتارگاه صنعتی جونقان از جهاد کشاورزی به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی صادر شده که در شرف واگذاری است، بیان کرد: سرمایه‌گذار این طرح صندوق بازنشستگی کشوری مشخص شد، البته در کشتارگاه صنعتی جونقان دو اقدام باید توسط صندوق بازنشستگی کشوری انجام شود، ابتدا کشتارگاه صنعتی باید احیا و به ظرفیت اسمی خود برسد، یعنی به یک کشتارگاهی تبدیل شود که بتواند نیازهای اصلی استان و استان‌های مورد نیاز را تامین کند، در کنار احیای کشتارگاه قرار شد یکی از هلدینگ‌های وابسته به صندوق بازنشستگی کشوری مجموعه کشت و صنعت ۳۰۰۰ راسی با ۳۰۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری را ایجاد کند.

مولوی ادامه داد: در کنار این مصوبه که عملیات اجرایی آن در سال جاری آغاز و به یک پیشرفت مطلوبی خواهد رسید، کشت و صنعت ۳۰۰۰ راسی دشت زرین توسط شستا انجام خواهد شد که حداقل حجم سرمایه‌گذاری۱۰۰۰ میلیارد تومان  است که در حال واگذاری زمین از جهاد کشاورزی به شستا هستیم و به محض واگذاری قطعی، عملیات اجرایی در دشت زرین آغاز می‌شود.

به گفته وی، میزان توافقات و حجم سرمایه‌گذاری در فاز نخست سرمایه‌گذاری هلدینگ‌های زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان ۴۵۰۰ میلیارد تومان است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری از چهار پروژه دیگر از جمله تصفیه روغن خوراکی، کارتن‌سازی جونقان، کشت و صنعت ۵۰۰۰ راسی و پالایشگاه سامان در بحث سرمایه‌گذاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد و افزود: در پالایشگاه سامان قرار شد سرمایه‌گذاری توسط صندوق بازنشستگی کشوری، صندوق بیمه روستاییان و عشایر و بخش خصوصی به صورت مشارکت سه جانبه اتفاق بیفتد.

مولوی بیان کرد: امید است در فازهای بعدی بتوان سرمایه‌گذاری‌های خوبی در سطح استان اتفاق بیفتد، زیرا اعتقاد داریم سرمایه‌گذاری‌ها متناسب با زیست بوم اشتغال استان هستند و اغلب مشکلاتی که به دلیل ورود نکردن سرمایه‌گذار داخلی بوده می‌تواند از این طریق حل و فصل شود.

وی اضافه کرد: در دور دوم سفر مصوبه‌ای گرفته شد که در صورت نیاز به تامین منابع مالی و تا سقف ۲۰۰۰ میلیارد تومان از طریق شبکه بانکی به سرمایه‌گذاری‌های صندوق بازنشستگی کمک شود.

در این جلسه تشکل‌های کارگری و کارفرمایی نیز به مباحثی همچون نبود ساختمان مناسب برای انجام فعالیت‌های تشکل‌ها، لزوم دیده شدن بیش‌تر حوزه صنایع دستی، تهیه مصالح ساختمانی در بحث مسکن ملی از خارج از استان، سرمایه در گردش کارفرمایان، امنیت شغلی، معیشت و ایمنی کارگران، مباحث مالیاتی و بیمه‌ای کارفرمایان، افزایش هزینه پارکینگ برای کامیون داران در شهرکرد و اجرا نشدن درست قوانین پرداختند.

انتهای پیام
 

دیگر خبرها

  • تجلیل از نخبگان جامعه کار و تولید استان قزوین 
  • مازندران پایین‌ترین نرخ بیکاری در کشور را دارد
  • حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • لایحه پیشنهادی امنیت شغلی کارگران به کجا رسید؟
  • ۱۳ هزار نفر در شهرستان خلخال تحت پوشش تامین اجتماعی
  • بررسی ۹ هزار پرونده شکایت کارگران در کردستان
  • کاهش ۳ درصدی نرخ بیکاری گیلان
  • بیکاری در کشور تک رقمی شد
  • جوانان باید به دنبال کسب مهارت برای ایجاد شغل باشند