Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ،بیژن ربیعی معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه آبادان روز سه‌شنبه درحاشیه نشست کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در فرمانداری آبادان گفت: هم اکنون ۳۹۶ انبار در شهرستان آبادان در سامانه مربوطه که در اختیار اداره صمت است ثبت شده است که البته باید شرایط این انبارها از لحاظ استاندارد و رعایت موازین بهداشتی کنترل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او به مجاز اعلام شدن ورود ۹۰ قلم کالای همراه ملوان به عنوان ته‌لنجی با هدف رونق کسب و کار در شهرهای مرزی اشاره کرد و ادامه داد:کمیته‌ای به منظور شناسایی و ساماندهی انبارهای جدید در آبادان از امروز تشکیل شده و کار خود را با دبیری اداره صمت آبادان آغاز کرد.

ربیعی به تجار و واردکنندگان کالاهای ته‌لنجی توصیه کرد مشخصات انبارهای شخصی دپو کالا را در سامانه مربوطه ثبت کرده یا با مراجعه حضوری به اداره صمت معرفی کنند چرا که اگر کالای وارداتی در محل هایی غیر از انبارهای ثبت شده در سامانه نگهداری و خارج از شبکه عرضه شوند تحت عنوان احتکار ضبط می شوند.

معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه آبادان اظهار داشت: ملوانان و وارد کنندگان کالاهای ته‌لنجی باید قبل از ترخیص کالا برای توزیع در بازار شهرستان آبادان، به منظور عدم خروج تجمیعی کالا از شهرستان به سرزمین اصلی همچنین معرفی انبار نگهداری کالا اقدام کنند تا اداره صمت براساس تصمیم ستاد تنظیم بازار نسبت به قیمت‌گذاری کالاها اقدام ‌کند.

ربیعی ادامه داد : با هدف رونق کسب و کار در شهرهای مرزی واردات ۹۰ قلم کالا مجاز اعلام شده است تا کسب و کار در شهرهای مرزی رونق گرفته و کالاها با قیمت مناسب در اختیار مردم قرار گیرند.

آبادان دارای ۱۵ هزار واحد صنفی است.

انتهای پیام/ د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کالاهای ته لنجی قاچاق کالا و ارز اداره صمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۸۹۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جابه جایی بیش از ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تن کالا در سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان، تیمورباقری افزود: در سال گذشته سه میلیون و ۶۶۷ هزار و۵۵۷ تن کالا با ۲۴۵ هزار و ۳۴۴ سفر باری از مبدأ شهرستان‌های استان جابه جا شده است.

وی اضافه کرد: عمده کالاهای حمل شده طی این مدت از استان، سیمان، فرآورده‌های نفتی و آرد بوده است.

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان، تصریح کرد: از این میزان حجم کالای جابه جا شده، دو میلیون و ۹۵۸ هزار ۷۶۹ تن درون استانی و ۷۰۸ هزار و ۷۸۸ تن کالا به مقصد برون استانی بوده است.

باقری خاطرنشان کرد: در حال حاضر سه پایانه بار ،۷۶ شرکت حمل و نقل کالا، بیش از ۱۰ هزار راننده باری و بیش از نه هزار ناوگان باری در حوزه تحت پوشش این اداره کل در حال فعالیت هستند.

وی با بیان اینکه در قالب کمیسیون ماده ۱۲ نظارت ویژه بر عملکرد شرکت‌های حمل و نقل انجام می‌شود، از مردم، رانندگان و صاحبان کالا خواست هرگونه شکایات خود را از طریق سامانه ۱۴۱ برای رسیدگی به این اداره‌کل اطلاع دهند.

کد خبر 6090595

دیگر خبرها

  • قاچاق کالا عملاً روند تولید را مختل می‌سازد
  • ضرب‌الاجل منطقه آزاد قشم برای ثبت انبارهای کالا
  • بررسی مشکلات اتباع شهرستان برخوار 
  • جابه جایی بیش از ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تن کالا در سیستان و بلوچستان
  • معاونت املاک و حقوقی اقدامی موثر در پیشبرد اهداف دارد
  • کشف ۴/۵ میلیارد ریال مواد غذایی احتکاری در کاشمر
  • ۱۷۵ پایگاه نماز جمعه در سال گذشته ساماندهی و شناسه‌دار شدند
  • ۱۷۵ پایگاه نماز جمعه شناسه‌ملی دریافت کردند
  • ۱۷۵ پایگاه نماز جمعه ساماندهی و شناسه‌دار شدند
  • دستور ستاد مبارزه با قاچاق برای ساماندهی مبادلات طلا