Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-29@03:05:10 GMT

چرا از خدمات غیرحضوری بیشتر استقبال می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۷۱۳۹۳

چرا از خدمات غیرحضوری بیشتر استقبال می‌شود؟

 به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، علی اصلانی اظهار کرد: سالهای سال است که دولتها به دنبال الکترونیکی کردن خدمات هستند و استقرار دولت الکترونیک در این زمینه بسیار موثر است ولی در عمل موفق نبودیم چون زیرساختهای مورد نیاز آماده نبود.

وی گفت: اگر امور کشور و خدمات دهی به سمت و سوی الکترونیکی شدن برود، در شفاف سازی خوب است و به نفع جامعه و آیندگان خواهد بود ولی تا زمانی که زیرساختها به درستی آماده و مهیا نشود، غیرحضوری کردن خدمات به نتیجه نمی رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فعال حوزه کار مهمترین ویژگی الکترونیکی شدن خدمات را جلوگیری از ازدحام جمعیت و کاهش زمان و هزینه عنوان کرد و گفت: مردم از خدمات غیر حضوری بیشتر استقبال می کنند چون باعث می شود دیگر ساعتها در صف های طولانی نمانند و کارها با صرف کمترین وقت و هزینه انجام شود.از طرفی با غیرحضوری و الکترونیکی شدن خدمات، مجوزهای کسب و کار به سهولت صادر می شود و علاوه بر شفاف سازی، از اختلاس ها، سوء استفاده ها و رانت ها جلوگیری می شود.

اصلانی در ادامه با اشاره به راه اندازی سامانه جامع روابط کار گفت: با وجود آنکه سامانه مزیتهای بسیاری دارد و وزارت کار تلاش کرده تا از این طریق دسترسی کارگران و متقاضیان به خدمات روابط کار را آسان کند اما برخی مشکلات هنوز برطرف نشده و لازم است بر روند سیستمی کردن امور نظارت داشته باشیم.

وی ادامه داد: برنامه ای که برای این سیستم نوشته شده بیشتر تئوری بوده تا عملی و اگر کارشناسان اداره کار در نوشتن برنامه نقش داشتند مراحل شکایت یک کارگر از ثبت دادخواست تا به نتیجه رسیدن پرونده به شکل مطلوبتری دیده شده بود.

این فعال حوزه کار خاطرنشان کرد: طبق پیش بینی ها این سامانه ابتدا در چند استان به شکل آزمایشی به اجرا درمی آید تا مشکلات و ایرادات آن شناسایی و برطرف شود ولی یکی از مشکلاتی که به نظر می رسد هنوز برطرف نشده بحث آموزش دفاتر پیشخوان است که نمی دانند روند ثبت شکایت کارگران را چطور انجام دهند و کارگر بین دفتر پیشخوان و اداره کار گرفتار است.

عضو هیات حل اختلاف کارگران تصریح کرد: یکی دیگر از مشکلات موجود این است که امکان بررسی پرونده ها به شکل اینترنتی دیده نشده و باید به شکل حضوری در اداره کار پرونده ها را بررسی کنیم و رای بدهیم. در شرایط کرونا هم باید از خانه و با هزینه و نت شخصی اقدام کنیم، در حالی که می توان امکان مشاهده و دادن رأی به شکل اینترنتی را حتی در درون خانه فراهم و از طولانی شدن روند بررسی و صدور آرا جلوگیری کرد.

به گفته وی برای الکترونیکی کردن خدمات و اجرای موفق طرح ها در این زمینه باید به سمت فراهم کردن زیربناها و بسترهای لازم برویم و پس از رفع نواقص کار، خدمات غیر حضوری را گسترش دهیم.

پربیننده ترین قیمت لپ تاپ‌ لمسی در بازار +جدول گران قیمت‌ترین موبایل چند؟ +جدول موبایل ارزان‌ شد/ واردات با دلار ۱۲هزار تومانی و فروش با نرخ روز! گران‌ترین لپ‌تاپ‌های بازار +جدول صرافی‌ها حق خرید و فروش ارز دیجیتال را ندارند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: دولت الکترونیک خدمات آنلاین الکترونیکی دولت الکترونیکی قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۷۱۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۱۲۵۰۰ تن عسل در استان فارس

رضا فزونی با بیان اینکه هفت هزار زنبورستان در سطح استان فارس فعال است، تصریح کرد: صنعت زنبورداری استان فارس در رتبه سوم تولید عسل کشور قرار دارد. 

این مقام مسئول با اذعان به اینکه بیش از ۷۶۰۰ نفر در حوزه زنبورداری مشغول به کار هستند، اظهار کرد: فعالیت زنبورداری از جمله مشاغل مورد استقبال بهره برداران بخش کشاورزی است که در سال‌های اخیر مورد استقبال قرار گرفته است.

او با اشاره به اینکه صنعت زنبورداری محصولات جانبی دیگری نیز دارد که به بازار عرضه می‌شود، افزود: سالانه بیش از یک کیلوگرم ژل شاهانه، ۳۰۰ تن موم، ۱۸ تن موم و ۶۵ تن گرده گل در این استان تولید و برداشت می‌شود. 

فزونی اظهار کرد: شهرستان‌های فیروزآباد، کازرون، و ممسنی از مهم‌ترین مناطق زنبورداری استان فارس است. 

مدیر امور طیور و زنبور عسل سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، افزود: در سال زراعی گذشته و به دنبال آن طغیان آفات با مشکلاتی در صنعت زنبورداری مواجه بوده‌ایم که امید است در صورت بهبود شرایط اقلیمی و از طرف دیگر با مدیریت بهتر زنبورداران و همچنین بالا بردن فرهنگ زنبورداری و آشنایی کشاورزان و باغداران با فواید زنبور عسل و نقش آن در گرده افشانی، با بهبود تولید در این بخش طی سال‌های آتی روبرو باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • بیش از ۹۰ درصد خدمات ثبتی الکترونیکی انجام می‌شود
  • فیلم/ انتظار رهبر چین برای استقبال از بلینکن
  • معاون استاندار قم بر افزایش مبادلات تجاری با روسیه تاکید کرد
  • از انتفاضه در دانشگاه‌های آمریکایی و اروپایی استقبال می‌کنیم
  • استقبال بیش از ۱۸ هزار مخاطب از سینما‌های تصویر شهر
  • از هند تا ایران؛ استقبال شاعران از غزل رهبر انقلاب
  • سفته الکترونیکی بانک کشاورزی، نسل جدید خدمات بانکی
  • استقبال اندک هواداران تراکتور از دیدار برابر ذوب آهن
  • (ویدئو) تحقیر بلینکن در چین با عدم استقبال رسمی
  • تولید ۱۲۵۰۰ تن عسل در استان فارس