Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره دانشجویان غیرایرانی دانشگاه تبریز گفت: سامانه پذیرش دانشجویان بین المللی دانشگاه تبریز جهت سهولت پذیرش و ثبت نام متقاضیان بین المللی ادامه تحصیل در دانشگاه ایجاد شده است.

محمدی، رئیس اداره دانشجویان غیرایرانی دانشگاه تبریز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: سامانه پذیرش دانشجویان بین المللی دانشگاه تبریز به چهار زبان فارسی، انگلیسی، عربی و ترکی استانبولی راه اندازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  محمدی مطرح کرد: دانشجویان متقاضی غیر ایرانی با مراجعه به این سامانه به آدرس http://int.tabrizu.ac.ir/register و یا از طریق وبگاه مدیریت همکاری‌های علمی و بین المللی (http://int.tabrizu.ac.ir/en/) قسمت دانشجویان بین المللی، پس از ثبت نام و ایجاد نام کاربری در آن و بارگذاری مدارک مورد نیاز، تقاضای خود را این سامانه ثبت نموده و می‌توانند بصورت آنلاین وضعیت درخواست ادامه تحصیل و نتیجه نهایی را پیگیری کنند.
رئیس اداره دانشجویان غیرایرانی دانشگاه تبریز خاطرنشان کرد: پس از ثبت درخواست ادامه تحصیل در سامانه پذیرش دانشگاه تبریز توسط متقاضی غیرایرانی، درخواست وی و مدارک بارگذاری شده، توسط کارشناسان اداره دانشجویان غیرایرانی بررسی شده و در صورت تکمیل بودن، مدارک برای بررسی به رئیس اداره دانشجویان غیرایرانی ارجاع داده می‌شود. مراحل بعدی بررسی مدارک متقاضیان توسط معاونین آموزشی دانشکده‌ها و مدیران گروه مربوطه انجام می‌گیرد که پس از تایید در دانشکده مربوطه و تایید نهایی در شورای پذیرش دانشجویان غیرایرانی منجر به صدور گواهی پذیرش نهایی برای متقاضی می شود.
وی در ادامه با اشاره به اینکه سامانه مذکور با حمایت و پیگیری مدیریت همکاری‌های علمی و بین المللی دانشگاه تبریز راه اندازی شده است، گفت: این سامانه در طول مدت شش ماه توسط شرکت نارون ایپک مستقر در مرکز رشد دانشگاه طراحی و راه اندازی شده است؛ با وجود سامانه مذکور، فرایند ثبت درخواست و پیگیری‌های بعدی تسریع و تسهیل می‌شود.
محمدی در خاتمه بیان کرد: دانشگاه تبریز هم اکنون دارای بیش از ۴۰۰ دانشجوی بین المللی از کشور‌های عراق، سوریه، یمن، آذربایجان، ترکیه، افغانستان، تاجیکستان، بروندی، نیجریه، کنیا و پاکستان و در سال جاری ۵۰۰ گواهی پذیرش نهایی برای متقاضیان غیرایرانی صادر کرده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه تبریز دانشجویان خارجی وزارت علوم دانشجویان بین المللی بین المللی دانشگاه پذیرش دانشجویان دانشگاه تبریز سامانه پذیرش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۱۵۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت پرمتقاضی‌ترین رشته های کنکور آغاز شد

دومین و آخرین روز نوبت دوم کنکور ۱۴۰۳ با شرکت بیش نیم میلیون داوطلب در گروه آزمایشی علوم تجربی آغاز شد.   به گزارش ایسنا، نوبت اول آزمون سراسری ۱۴۰۳ برای داوطلبان چهار گروه آزمایشی علوم ریاضی، فنی و علوم انسانی، زبان‌های خارجی و هنر روز گذشته پنجشنبه ۶ اردیبهشت ماه جاری در دو نوبت صبح و عصر برگزار شد.   دومین و آخرین روز نوبت دوم کنکور نیز با شرکت بیش نیم میلیون (۵۰۱ هزار) داوطلب در گروه آزمایشی علوم تجربی امروز جمعه ۷ اردیبهشت ماه در ۴۱۲ شهر، ۶۲۴ حوزه اصلی و ۱۹۹۳ حوزه فرعی آغاز شد.   در این آزمون در مجموع یک میلیون و ۱۵۲ هزار و ۵۱۸ داوطلب ثبت‌نام کرده‌اند که ۶۳ درصد آن‌ها زن و ۳۷ درصد مرد هستند. در آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو- معلم نیز ۶۶۰ هزار و ۳۹۳ نفر ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد ۶۶ درصد زن و ۳۴ درصد مرد هستند.   گروه علوم تجربی با بیش از ۵۰۱ هزار داوطلب و گروه علوم ریاضی با بیش از ۱۲۸ هزار داوطلب بیشترین و کمترین تعداد داوطلبین در میان گروه‌های آزمایشی اصلی را به خود اختصاص داده‌اند.   براساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور ۱۴۰۳ یکی از مهم‌ترین تغییرات آزمون امسال در مقایسه با سال گذشته است.   آزمون سراسری از سال ۱۴۰۲ فقط برای دروس تخصصی هر یک از گروه‌های آزمایشی برگزار شد. اما دروس عمومی در سابقه تحصیلی داوطلبان وجود داشته و در نمره کل سابقه تحصیلی لحاظ شد.   داوطلبان می‌توانند در یکی از سه گروه اصلی (علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی) مختلف در دو نوبت آزمون شرکت کنند، ولی در صورت تغییر گروه آزمایشی در نوبت دوم آزمون، باید گروه مورد نظر را برای پذیرش در دانشگاه (در مرحله انتخاب رشته) انتخاب کنند و امکان انتخاب رشته از هر دو گروه اصلی میسر نیست. البته باید توجه داشته باشند که سوابق تحصیلی کامل مربوط به گروه آزمایشی مورد نظر را نیز باید دارا باشند و درصورتی که در یک یا چند درس، سابقه تحصیلی لازم برای گروه آزمایشی درخواستی را نداشته باشند نمرات آن دروس صفر لحاظ می‌شود.   برای داوطلبانی که برای پذیرش در آزمون پذیرش دانشجو- معلم اعلام علاقه مندی کرده‌اند نیز در گروه آزمایشی مربوطه منحصراً یک کارت ورود به جلسه منتشر شده است. این دسته از داوطلبان باید علاوه بر پاسخگویی به دفترچه‌های سؤالات آزمون اختصاصی مربوط به گروه آزمایشی انتخابی، به دفترچه سوالات اختصاصی آزمون پذیرش دانشجو- معلم نیز پاسخ دهند.   نوبت دوم آزمون سراسری تیر ماه برگزار می‌شود و نمرات کنکور سال گذشته همچنان معتبر است؛ یعنی دو آزمونی که سال گذشته برگزار شد، همچنان نمراتشان معتبر است در مقطعی که قرار است انتخاب رشته صورت بگیرد داوطلبان می‌توانند خودشان نسبت به انتخاب رشته خود اقدام کنند یا به سازمان سنجش اجازه بدهند نمره بالاتری را برای آن‌ها لحاظ کند.   کارنامه اولیه داوطلبان نوبت اول نیمه مرداد ماه جاری اعلام می‌کنیم و همزمان چند روز بعد انتخاب رشته داوطلبان آغاز می‌شود. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • نبرد آمریکا با شعارهای آمریکایی
  • آغاز انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی
  • آغاز پذیرش حوزه‌های علمیه خواهران
  •  بازتاب بین المللی تظاهرات دانشجویان آمریکا
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی
  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد
  • بازتاب بین المللی تظاهرات دانشجویان آمریکا
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • رقابت پرمتقاضی‌ترین رشته های کنکور آغاز شد