Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی فریدونکنار با اشاره به اینکه روستاهای این شهرستان تسهیلات چهار درصدی دریافت می‌کنند، گفت: سامانه کارا با هدف اشتغالزایی ایجاد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا سیدشاهین حسینی رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی فریدونکنار در گفت‌وگو با خبرنگار بصیرنیوز، اظهار کرد: دولت برای اشتغالزایی و به ویژه توجه به اشتغال روستایی سامانه کارا را برای ارائه تسهیلات راه‌اندازی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وی افزود: افرادی که در روستا زندگی می‌کنند یا در شهر هستند و قصد سرمایه‌گذاری در روستا برای اشتغالزایی را دارند تسهیلاتی با سود ۴ تا ۱۸ درصد دریافت می‌کنند.
 
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی فریدونکنار تصریح کرد: روستاهای فریدونکنار به علت مرزی بودن این شهر می‌توانند به ازای هر فرد کارآفرین مبلغ ۵۰ میلیون تومان با سود ۴ درصد دریافت کنند که این تسهیلات با تنفس یک‌ساله و بازپرداخت پنج ساله ارائه می‌شود.
 
حسینی با اشاره به اینکه لازم است که هر فرد با مراجعه به سایت کارا از شرایط تسهیلات مطلع شود، اضافه کرد: بیشترین رشته‌ها یا رسته‌های اولویت‌دار مربوط به حهادکشاورزی است که ۴۵ درصد طرح‌ها را در روستاها به خود اختصاص داده است و روستاییانی که در زمینه کشاورزی فعالیت دارند می‌توانند درخواست تسهیلات برای اشتغال دهند.
 
وی هدف از این طرح را اشتغالزایی دانست و با اشاره به اینکه هر فرد نمی‌تواند تقاضای وام کند، گفت: افرادی می‌توانند تقاضای وام داشته باشند که کارآفرین و اشتغالزایی کنند.
 
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی فریدونکنار یادآور شد: متقاضیان تسهیلات باید در ابتدا با ثبت‌نام در سامانه کارا به نشانی اینترنتی kara.mcls.gov.ir  طرح خود را به ثبت برسانند سپس طرح برای بررسی در اختیار کمیته فنی شهرستان که شامل فرمانداری و اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی است قرار می‌گیرد که پس از تصویب شهرستانی در اختیار کمیته استانی قرار گرفته و پس از تایید نهایی استان، تسهیلات مورد نظر متقاضی پرداخت می‌شود.
 
حسینی با اشاره به بانک‌های عامل برای پرداخت تسهیلات سامانه کارا، گفت: صندوق کارآفرینی امید، پست بانک، بانک کشاورزی و بانک رفاه از بانک‌های عامل برای اعطا تسهیلات اشتغال روستایی هستند.
 
وی با بیان اینکه متقاضیان کارآفرینی شهری هم می‌توانند از تسهیلات برخوردار شوند، اظهار کرد: تسهیلات کارآفرینی در شهرها با سود ۱۸ درصد پرداخت می‌شود و نشان دهنده هدف‌گذاری دولت برای کارآفرینی در روستاها و حفظ ماهیت روستائیان است.
 
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی فریدونکنار خاطرنشان کرد: تاکنون ۳۰ طرح به کمیته فنی این شهرستان ارسال شده است که البته برخی از آن‌ها دارای نواقصی است که با همکاری دستگاه‌های اجرایی این نواقص برطرف می‌شوند.
 
حسینی در پایان تصریح کرد: این طرح در حال حاضر با تاکید دولت به صورت جدی از سوی دستگاه‌های اجرایی شهرستان فریدونکنار در حال پیگیری است تا در سال اقتصادمقاومتی، تولید و اشتغال گام مهمی برای تحقق شعار سال در فریدونکنار برداشته شود.   انتهای پیام/  

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۵۶۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: در فاز نخست میزان توافقات و حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از جمله شستا، صندوق بازنشستگی کشوری و صندوق بیمه روستاییان و عشایر در استان ۴۵۰۰ میلیارد تومان است.

محسن مولوی امروز، هشتم اردیبهشت‌ماه در نشست هم‌اندیشی نمایندگان تشکل‌های کارگری و کارفرمایی با استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: ورود شرکت‌ها و صندوق‌های سرمایه‌گذاری وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی یکی از برنامه‌های راهبردی استان بوده که در طول این دو سال به عنوان برنامه‌های اصلی مدنظر قرار گرفته و پیگیری شده است، اکنون شاهد حضور صندوق بازنشستگی کشوری، شستا و صندوق بیمه روستاییان و عشایر در بحث سرمایه‌گذاری در سطح استان هستیم.

وی افزود: در فاز اول قرار شد صندوق بازنشستگی کشوری طرح‌های توسعه شرکت شیرخشک پگاه و تکمیل زنجیره مورد نیاز این شرکت در استان انجام شود و برخی از نیازهای سایر شرکت‌ها و صنایع لبنی وابسته به صندوق بازنشستگی نیز در چهارمحال و بختیاری انجام شود، لذا در فاز نخست عملیات اجرایی سه طرح توسعه‌ای در شرکت شیرخشک پگاه در حال انجام است.

مولوی با بیان اینکه دستور واگذاری کشتارگاه صنعتی جونقان از جهاد کشاورزی به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی صادر شده که در شرف واگذاری است، بیان کرد: سرمایه‌گذار این طرح صندوق بازنشستگی کشوری مشخص شد، البته در کشتارگاه صنعتی جونقان دو اقدام باید توسط صندوق بازنشستگی کشوری انجام شود، ابتدا کشتارگاه صنعتی باید احیا و به ظرفیت اسمی خود برسد، یعنی به یک کشتارگاهی تبدیل شود که بتواند نیازهای اصلی استان و استان‌های مورد نیاز را تامین کند، در کنار احیای کشتارگاه قرار شد یکی از هلدینگ‌های وابسته به صندوق بازنشستگی کشوری مجموعه کشت و صنعت ۳۰۰۰ راسی با ۳۰۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری را ایجاد کند.

مولوی ادامه داد: در کنار این مصوبه که عملیات اجرایی آن در سال جاری آغاز و به یک پیشرفت مطلوبی خواهد رسید، کشت و صنعت ۳۰۰۰ راسی دشت زرین توسط شستا انجام خواهد شد که حداقل حجم سرمایه‌گذاری۱۰۰۰ میلیارد تومان  است که در حال واگذاری زمین از جهاد کشاورزی به شستا هستیم و به محض واگذاری قطعی، عملیات اجرایی در دشت زرین آغاز می‌شود.

به گفته وی، میزان توافقات و حجم سرمایه‌گذاری در فاز نخست سرمایه‌گذاری هلدینگ‌های زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان ۴۵۰۰ میلیارد تومان است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری از چهار پروژه دیگر از جمله تصفیه روغن خوراکی، کارتن‌سازی جونقان، کشت و صنعت ۵۰۰۰ راسی و پالایشگاه سامان در بحث سرمایه‌گذاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد و افزود: در پالایشگاه سامان قرار شد سرمایه‌گذاری توسط صندوق بازنشستگی کشوری، صندوق بیمه روستاییان و عشایر و بخش خصوصی به صورت مشارکت سه جانبه اتفاق بیفتد.

مولوی بیان کرد: امید است در فازهای بعدی بتوان سرمایه‌گذاری‌های خوبی در سطح استان اتفاق بیفتد، زیرا اعتقاد داریم سرمایه‌گذاری‌ها متناسب با زیست بوم اشتغال استان هستند و اغلب مشکلاتی که به دلیل ورود نکردن سرمایه‌گذار داخلی بوده می‌تواند از این طریق حل و فصل شود.

وی اضافه کرد: در دور دوم سفر مصوبه‌ای گرفته شد که در صورت نیاز به تامین منابع مالی و تا سقف ۲۰۰۰ میلیارد تومان از طریق شبکه بانکی به سرمایه‌گذاری‌های صندوق بازنشستگی کمک شود.

در این جلسه تشکل‌های کارگری و کارفرمایی نیز به مباحثی همچون نبود ساختمان مناسب برای انجام فعالیت‌های تشکل‌ها، لزوم دیده شدن بیش‌تر حوزه صنایع دستی، تهیه مصالح ساختمانی در بحث مسکن ملی از خارج از استان، سرمایه در گردش کارفرمایان، امنیت شغلی، معیشت و ایمنی کارگران، مباحث مالیاتی و بیمه‌ای کارفرمایان، افزایش هزینه پارکینگ برای کامیون داران در شهرکرد و اجرا نشدن درست قوانین پرداختند.

انتهای پیام
 

دیگر خبرها

  • تجلیل از نخبگان جامعه کار و تولید استان قزوین 
  • حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است
  • ایجاد بیش از ۱۵۰۰ فرصت شغلی توسط تعاونی‌های استان کرمانشاه
  • لایحه پیشنهادی امنیت شغلی کارگران به کجا رسید؟
  • ۱۳ هزار نفر در شهرستان خلخال تحت پوشش تامین اجتماعی
  • کاهش ۳ درصدی نرخ بیکاری گیلان
  • عملکرد بخش تعاون در کاشان موفقیت‌آمیز نبوده است
  • بیکاری در کشور تک رقمی شد
  • کاهش ۳ درصدی نرخ بیکاری گیلان/ برخورد قضایی با ۱۵۰ کار فرمای متخلف
  • جوانان باید به دنبال کسب مهارت برای ایجاد شغل باشند