Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی همدان گفت: ۴۶ واحد پذیرنده و ۷۳۰ فارغ التحصیل متعلق به شهرستان همدان در سامانه کارورزی ثبت نام کردند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان جلال حداد همدانی پیش از ظهر امروز در کارگروه اشتغال شهرستان همدان با تشریح طرح کارورزی فارغ التحصیلان دانشگاهی اظهار داشت: در این طرح که به صورت کشوری اجرا می‌شود قرار است فارغ التحصیلان دانشگاهی جذب واحدهای تولیدی و صنعتی شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این طرح اطلاع‌رسانی در بین واحدهای پذیرنده و جوامع تحصیلکرده فاقد کار بسیار اهمیت دارد چرا که جامعه هدف در این طرح را تشکیل می‌دهند.

رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی همدان بیان کرد: در حال حاضر با آغاز مرحله ثبت نام این طرح در استان 80 واحد پذیرنده و 1888 نفر ثبت نام کرده‌اند که از این تعداد 46 واحد پذیرنده و 730 کارورز متعلق به شهرستان همدان است.

وی گفت: بیشترین آمار از بین ثبت نام کنندگان در بخش واحدهای پذیرنده متعلق به واحدهای خدماتی بوده و تعداد واحدهای صنعتی ثبت نام کرده در سامانه بسیار کم است که لازم است برای مشارکت بیشتر آنها در این طرح اطلاع‌رسانی گسترده‌تری انجام شود.

همدانی عنوان کرد: در این طرح فارغ التحصیلان ثبت نام کرده از طریق شرکت‌های کاریابی می‌توانند به مدت 4 تا 6 ماه در واحد پذیرنده فعالیت کرده و تجربه کاری لازم را به دست آورند.

وی افزود: برای مشارکت بیشتر واحدهای صنعتی و تولیدی در این طرح حق بیمه کارورز به همراه یک سوم حقوق مطابق با قانون کار توسط دولت به کاروز پرداخت می‌شود.

رئیس اداره کار تعاوان و رفاه اجتماعی همدان با بیان اینکه سهمیه در نظر گرفته شده برای استان 4860 نفر است که از این تعداد 1212 نفر به شهرستان همدان تعلق دارد، اظهار داشت: طرح کارورزی ویژه فارغ التحصیلان دانشگاهی است که نباید بیش از 5 سال از اخذ مدرک آنها گذشته باشد.

وی تصریح کرد: داشتن گواهی پایان خدمت برای مردان، شرط سنی مطابق با مدرک اخذ شده، اخذ مجوز از اداره فنی و حرفه‌ای برای واحد پذیرنده، اقدام به ثبت نام از طریق شرکت‌های کاریابی و غیره از دیگر شرایط ثبت نام در سامانه کارورزی برای فارغ التحصیلان و واحدهای پذیرنده است.

همدانی بیان کرد: احتمال عدم وجود واحدهای تولیدی و صنعتی مربوط برای جذب مناسب فارغ‌التحصیلان دانشگاهی و عدم وجود مهارت لازم در انجام کار از جمله انتقادهای وارده به این طرح است که البته سبب نمی‌شود ما از اجرای طرح امتناع کنیم چرا که اجرای طرح نتایج خوبی برای استان دارد.

وی تاکید کرد: حضور افراد تحصیلکرده در واحدهای تولیدی و صنعتی می‌تواند علاوه بر اینکه سبب تحرک و پویای این واحد شود کارآفرینی و اشغال بیشتر در استان را نیز به دنبال داشته باشد.

رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی همدان با بیان اینکه اجرای این طرح سبب می‌شود تا اندازه‌ای فاصله بین فارغ‌التحصیلان دانشگاهی با بازار کار را پر کند اظهار داشت: واحدهای پذیرنده نیز علاقمند به جذب نیروهای تحصیلکرده هستند اما متاسفانه برخی فارغ التحصیلان از کار کردن در خط تولید و از کارگر نامیده شدن امتناع می‌کنند.

وی تصریح کرد: اگر بتوانیم سهمیه استان در این طرح را افزایش داده و با قدرت این طرح را در استان اجرا کنیم قطعا اجرای این طرح برای همدان سومند می‌شود.

انتهای پیام/

R41405/P1336/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۴۱۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان

ایسنا/خوزستان توسط شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان در سال گذشته ۲۰ نیاز فن‌آورانه واحدهای صنعتی استان مورد شناسایی قرار گرفتند و مستندسازی شدند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان در گفت و گو با ایسنا با اشاره به رسالت فن‌بازار منطقه‌ای که به مثابه بازوی صنایع و واحدهای صنعتی و تولیدی عمل می‌کند، اظهار کرد: فن بازار برای مبادلات و بهم‌رسانی سیستم «عرضه» و «تقاضا» در حوزه فناوری و محصولات پیشرفته نقش کلیدی و اساسی ایفا می‌کند.

علی مهدی پور افزود: شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان با بهره‌مندی از مشاوران توانمند حوزه توسعه فناوری به منظور پایش واحدهای صنعتی، شناسایی و مستندسازی نیازهای فناورانه بنگاه‌های صنعتی را در دستور کار قرار داد.

وی اضافه کرد: در همین راستا با تشکیل سلسله جلسات منظم جهت تدوین دانش فنی برای رفع نیازها، برنامه‌ریزی و پیگیری‌های مربوطه انجام شده است.

مهدی پور ادامه داد: در جلسات برگزار شده روش‌ها و سیستم‌های شبکه‌سازی، شناسایی و مستندسازی نیازهای فناورانه مورد ارزیابی قرار گرفتند و برای رفع آن‌ها اقدامات موثری صورت پذیرفت و نتایج مطلوبی حاصل شد.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان به توان فناوران و شرکت‌های دانش‌بنیان اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۲ با تمام توان و همکاری مشاوران ۲۰ نیاز فناورانه شناسایی و مستندسازی شد و رفع پنج نیاز نیز صورت گرفت.

وی اظهار کرد: فرآیند شناسایی و رفع این نیازهای فناورانه در بستر سامانه سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران (درگاه خدمات الکترونیکservice) انجام شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • استان سمنان معتاد متجاهر ندارد
  • استان‌ها‌ از مرحلۀ تأمین زمین ‌‌طرح ملی مسکن عبور کرد‌ند
  • جشن فارغ‌التحصیلی به سبک دانشجویان عراقی + فیلم
  • روسیه: ارتش اوکراین بیش از هزار نظامی دیگر را از دست داد
  • شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان
  • لغو مراسم فارغ‌التحصیلی در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی
  • اقدامات امنیتی جشن فارغ‌التحصیلی دانشگاه کالیفرنیا را به تعطیلی کشاند
  • تداوم اعتراضات و سرکوب دانشجویان در آمریکا؛ لغو مراسم فارغ التحصیلی دانشگاه کالیفرنیای جنوبی
  • مشعل‌های گازی واحدهای پتروشیمی جمع آوری می شوند
  • تداوم اعتراضات در آمریکا | لغو مراسم فارغ التحصیلی دانشگاه کالیفرنیا؛ با وجود بازداشت‌ها، دانشجویان به تحصن ادامه می‌دهند